La FMA

La Festa Major Alternativa de Sant Boi (FMA) és un esdeveniment independent i autogestionat, organitzat per persones individuals i entitats de Sant Boi que, des del voluntariat, aposten per crear una programació d’activitats culturals i socials, generada des de la participació activa i assembleària, dins del recinte de l’Ateneu Santboià.


Així doncs, la situació porta a crear una comissió amb la finalitat d’organitzar una sèrie d’activitats amb un esperit més popular i local, amb vessant cultural però alhora també social, donant suport i potenciant els artistes locals i transmetent i generant un discurs crític vers les formes de consum cultural en la societat actual.


La FMA té lloc a l’Ateneu Santboià, un espai cultural gestionat independent i autogestionat, i es sostén gràcies el voluntariat i al suport d’un nombre creixent de persones edició rere edició: unes 300 persones van participar en la primera edició, mentre que a l’edició de 2014 ja es va comptar amb més de 5000 participants.


Actualment, el projecte l’impulsa l’Associació Amics de l’Ateneu Santboià i ha
anat ampliant també la programació per a públics més diversos, consolidant com a
proposta cultural fins a esdevenir clau i necessària a Sant Boi durant els dies de festa major de Sant Boi de Llobregat.

festamajoralternativa@gmail.com

fb.com/fmasantboi

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: