Atechneu

Es un projecte que organitza l’Ateneu Santboià, amb l’objectiu d’impulsar la música electrònica que organitza diferent esdeveniments i un festival de música electrònica autogestionat.

La primera edició d’aquest va ser el 6 d’octubre de 2019, com a espai d’oci diürn oferint una programació de música electrònica i altres activitats derivades com un mercat de segona mà, arts visuals i plàstiques, etc. Des de llavors s’ha estat programant sessions amb diferents DJ’s a la caseta de l’Ateneu Santboià amb un cicle anomenat atechneu lite.

La edició del gran festival se celebra el diumenge 27 de març del 2022, als Jardins de l’Ateneu Santboià, amb una programació espectacular de:

💥11 hores d’electrònica
💥8 DJ’s
💥 Mercat amb roba, complements, art i artesania
💥Food Area amb esmorzar i dinar popular
💥Activitat infantils durant tot el matí

instagram.com/atechneu

<a href="http://&lt;!– wp:paragraph –> <p>fotos última edició atechneu: https://www.flickr.com/photos/195387032@N08/albums/with/72177720297755866</p&gt; album de fotos atechneu

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: