Imatge per la 18a FMA

Aquest any i amb l’objectiu de seguir posant en valor el talent local i arribar a nous i diversos públics, des de l’Assemblea de la FMA hem decidit obrir una convocatòria per seleccionar a la persona que s’encarregarà de crear la imatge de la #FMA2021.

LA TEMÀTICA:

Cada any, la FMA reivindica alguna causa i aquesta es mostra en la seva imatge, elements de difusió i comunicació, en alguna de les activitats programades, etc.

Aquest tema o fil conductor es tria en l’Assemblea de la FMA i actualment encara estem definint la idea.
Quan el fil conductor estigui decidit es compartirà amb la persona encarregada de crear la imatge.

FUNCIONAMENT: 

L’Assemblea de la FMA és el màxim òrgan responsable de l’organització del projecte i on es validen totes les accions necessàries per tirar endavant el projectes i també serà le’spai on es seleccionarà la persona que farà la imatge de la #FMA2021.

Un cop arribades a un consens, la persona escollida formarà part la Comissió d’imatge i comunicació per crear la imatge que representi la temàtica que reinvindicarem en aquesta edició, així com els elements de disseny necessaris per crear la senyalística i merxan i material divers difusió a xarxes, sempre mantenint una coherència estètica entre tots els elements.

QUÈ ES VALORA?

Un cop triem el tema en assemblea, valorarem quina de les persones que us heu presentat pensem que pot representar millor el missatge amb el cartell, també valorarem la disponibilitat, compromís i motivació que es tingui respecte assumir la tasca de crear el cartell de la 18a Festa Major Alternativa de Sant Boi.

CALENDARI:

  • Procés d’insripció: Del 15 al 25 de març
  • Assemblea tria a la persona: 26 de març
  • Comissió d’imatge i comunicació i la persona triada es posen a treballar i a crear la imatge de la #FMA2021 i les seves adaptacions: fins el 19 d’abril
  • Presentació imatge de la 18A Festa Major Alternativa de Sant Boi: 20 d’abril

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ:

https://forms.gle/BRNyUSGkDbC1NA6f9

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: