Cueva Mapache

CONCERT DE CUEVA MAPACHE A LA FMA

Cueva Mapache és una banda de Barcelona d’influència rock’n’roll, pop i rockabilly. L’any 2019 van publicar el seu primer LP, “BRAVO” (autoeditat), de composició pròpia, amb lletres que assenyalen, des d’un punt de vista crític, certs aspectes que formen part del dia a dia, com ara els rols de gènere, l’estrès, les relacions, o les etiquetes que pretenen definir-nos.

El seu directe és enèrgic i intens, on ens presenten una reinterpretació del seu propi disc junt amb algunes versions, que atraparà a qualsevol fan dels ritmes surenys, la música americana i grups com Dinamita Pa’ Los Pollos.

Durant el seu primer any de vida han resultat guanyadors del 1r premi del concurs Amplifica’t 2019 de Barcelona, i semifinalistes del concurs L’Hospisona 2019. La revista independent Muzikalia els defineix com “una lectura fresca i desinhibida del rock and roll, on s’hi combinen el respecte pels clàssics i la voluntat d’oferir un punt de vista més actual”.

  • DATA: 22/05
  • Obertura de portes: 18:30 h
  • Inici del concert: 19:30 h
  • Fi del concert: 20:30 h
  • Entrada i sortida: C/Agramunt

Aquesta actuació és de pagament per poder assumir els costos que suposa tirar endavant aquesta FMA rara.

El preu de l’entrada són 2,5 €

RESERVA D’ENTRADES

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

%d bloggers like this: