Sobretaula poètica amb PORTA ENDINS i DANIELO

SOBRETAULA POÈTICA AMB PORTA ENDINS I DANIELO

L’Àngela Comajuncosas és una poeta de Sant Boi. Ha escrit els poemes de Porta Endins, un fanzin de poesia i il·lustració. Els seus versos són senzills i propers. Els seus poemes parlen d’escenes quotidianes que amaguen els monstres interns.

L’acompanyarà el Danielo, un artista obert a la investigació personal i de l’expressió del cos i el moviment combinat amb l’audàcia i l’atreviment intrínsec del treball amb l’element del cercle, o rodacyr, l’artista més que intentar reflectir la realitat, el que vol reflectir és el seu món interior, expressar els seus sentiments.

En aquesta ocasió la investigació ens porta al sentiment profund de la valoració del caràcter fugaç i momentani de la vida. Sentiment que arriba a l’espectador de manera potent i subjectiva: de la precisió al risc, de la dansada introspecció a l’explosió de força, de la lleugeresa de les passes a la velocitat del gir. Un espectacle, efímer, que tindrà permanència en el record de l’espectador.

  • DATA: 22/05
  • Obertura de portes: 17:00 h
  • Inici: 17:30 h
  • Fi : 18:30 h
  • Entrada i sortida: C/Agramunt

Aquesta actuació és de pagament per poder assumir els costos que suposa tirar endavant aquesta FMA rara.

El preu de l’entrada són 2,5 €

RESERVA D’ENTRADES

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

%d bloggers like this: