Surf and Fat

CONCERT DE SURF & FAT A LA FMA

Format per les barcelonines Barbara Eisele (guitarra) i Maria Morell (bateria), Surf&Fat és la despreocupada expressió musical de dues amigues de la universitat unides pel so de bandes com Le Tigre, Stereo Total o Arctic Monkeys. Les seves inquietuds musicals les van portar a formar part de diverses bandes durant la primera dècada del nou segle, sent el germen d’un projecte comú a la cerca de noves formes d’expressió artística i personal.

A la fi de 2015, les trobades van prendre forma i nom: Surf&Fat, un grup a dues veus, amb so enèrgic, impetuós i la força femenina que aporten una bateria i guitarra que ataquen als cinc sentits. Els acompanyen unes lletres lleugeres però fermes, amb subtils tocs d’humor i sense pretensions buides. Una fórmula que tan aviat genera moments d’arravatament com transporta a l’eufòria del dancefloor.

El dúo femení composa les seves pròpies cançons i autogestiona la seva relació amb els medis i l’entorn.

  • DATA: 22/05
  • Obertura de portes: 20:35 h
  • Inici del concert: 22:00 h
  • Fi del concert: 23:00 h
  • Entrada i sortida: C/Agramunt

Aquesta actuació és de pagament per poder assumir els costos que suposa tirar endavant aquesta FMA rara.

El preu de l’entrada són 2,5 €

RESERVA D’ENTRADES

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

%d bloggers like this: