Comencem a preparar la FMA

Aquest any, 2022, viurem la 19a edició de la Festa Major Alternativa de Sant Boi.

Com cada any, necessitem comptar amb les voluntàries que la fan possible… Vols participar en la FMA 2022?

Fem una crida de persones que vulguin formar part de l’assemblea i les comissions que s’encarreguen d’organitzar la nostra estimada FMA i dissenyar plegades els continguts, objectius, activitats i formats de l’edició següent.

El pròxim 30 de gener al matí, celebrarem la 1a assemblea de la #FMA2022, per posar-nos cara, brindar per la FMA i començar a projectar els propers passos. Esteu totes convidades a formar-hi part!

Si vols participar o apropar-te a conèixer com funciona aquest projecte, l’accés a aquesta assemblea és obert, però us demanem que ompliu el següent formulari per saber quantes serem: https://forms.gle/ZAwX4w1u6gLMej4JA


Ets un/a artista, formes part d’un grup, tens un espectacle, obra, peça, taller o projecte que t’agradaria realitzar durant la 19a edició de la FMA? Posa’t en contacte amb nosaltres des del següent formulari: https://forms.gle/eJy37gm7wSsJygyp6

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: