Sexibilitza’t

CICLE DE SEXUALITAT DE L’ATENEU SANTBOIÀ

Compra l’abonament o les entrades:

DIVENDRES 11 A LES 17:30H | Educació sexual en infants: acompanyament a les sexualitats en la infantesa amb la Stefania Angella | La infància és una etapa on l’infant va descobrint-se, descobreix a l’altre, al món i es va ubicant dins d’aquest. Durant aquesta etapa va explorant el seu cos, el contacte amb el plaer i molt més. Com podem acompanyar com adultes aquesta etapa de descoberta? Amb aquest taller ens introduirem a la sexualitat i a l’educació sexual en la criança, obrint un espai per compartir com ho vivim i quins recursos tenim per acompanyar-les en aquest camí.

DIUMENGE 13 A LES 11H | La Diversitat sexual, afectiva i de gènere amb la CridaLGBTI | Treballarem sobre l’abecedari LGBTIQ. Descobrirem la diferència entre sexe i gènere i aprofundirem en temes entorn de l’orientació del desig afectiu-sexual, la identitat de gènere i l’espectre de les característiques sexuals més enllà del binarisme.

DIVENDRES 18 A LES 19H | Amor romàntic i paradigmes relacionals alternatius a la monogàmia amb @OpenMandarina, la Lídia Manot | Aproximant la no monogàmia ètica i a l’amor lliure des d’una visió de creixement personal i gestió emocional. Les no monogàmies obren molts debats que qüestionen el model tradicional monògam de relacions. També posen sobre la taula qüestions entorn de la fidelitat, la gestió de la gelosia, la possessió, la família… qüestions que comencen a ser cada vegada més i més necessària en una societat tan canviant i plena de reptes personals. Conèixer nous models relacionals ens pot permetre conèixer aspectes de nosaltres que generalment no se’ns convida a expressar ni a compartir i ens permet construir relacions més sòlides i transparents des de l’autenticitat personal.

DIUMENGE 20 A LES 11H | Plaer i construcció del desig amb l’Alba Calderon | En un espai de seguretat ens relacionarem a través de metodologies participatives, el joc, la corporalitat i el coneixement situat per treballar al voltant del plaer, el desig i el món de les fantasies. Reflexionarem sobre com les construccions i mandats socials tenen un impacte en els nostres imaginaris al voltant de la sexualitat.

DIUMENGE 20 A LES 12:30H | Gordura i desig amb la Tess Hache | Taller enfocat a treballar i reflexionar sobre com entenem la sexualitat, com es representa i es construeix en els nostres entorns. A més veurem com influeix en els cossos grossos i dissidents. D’altra banda, pretén generar un espai segur per a qüestionar-nos com ens relacionem amb nosaltres mateixes i amb les altres.

Abonament SEXIBILITZA’T: amb aquest abonament de 12€ podràs accedir a tota la programació del cicle

Entrades puntuals/jornada: Cada jornada té un preu de 5€.

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: