Bandes seleccionades pel concurs de la FMA

Us presentem als 3 grups que participen en el concurs de bandes per tocar a la #FMA2022 Vols escollir la teva preferida?

Vine dissabte 23/04 a l’Ateneu i per cada consumició que prenguis tindràs un vot que sumarà conjuntament amb el del jurat.

Quina banda tocarà divendres de FMA?

@clublemur fan rock cantat en espanyol. I no és rock nacional. No és rock callejero. És el blues del delta i els Zeppelin i els Sabbath i els Masters of Reality i els Queens of the Stone Age i el rebombori que aquests i més els han deixat al cap. Però en espanyol, que així ho podem entendre!

@ingravita_ és una nova banda de metal alternatiu de Sant Boi que neix de les cendres de Leaves. El canvi de nom respont a un canvi de rumb, del qual el moviment més evident és l’entrada de Sergio Morata a la veu.

@thenewsongsextet són un grup de jazz format per sis joves músics d’entre el Baix Llobregat i el Vallès Occidental. Amb el jazz com a punt de partida, versionen cançons catalanes de la Nova Cançó, així com poemes i altres tonades populars. Entenen la música com una eina de transformació social.

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: