Six in town a la FMA

Six In Town va néixer a Seva, a mitjans del 2012, i està format per cinc músics que han après a viatjar en el temps, amb l’objectiu de sentir i de gaudir dels ritmes i melodies dels anys 50 i 60.

Tres generacions d’artistes amb una gran trajectòria professional combinen les seves experiències musicals personals per poder aconseguir el seu objectiu: (re)tornar a la societat actual el Rockabilly i el Rock’n’Roll, dos estils de música que van brillar amb força durant els 50 i 60, i que avui semblen haver quedat oblidats.

Amb el temps, i després de molt treballar i experimentar, la banda osonenca ha aconseguit crear un so i un estil propi. Un caràcter que ells mateixos defineixen com el resultat final de mil pinzellades d’autèntic Rock’n’Roll i sis-centes de Rockabilly, Blues, Surf i Psychobilly.

Six In Town: l’evolució de l’autèntic Rock’n’Roll són en Sergi Hervàs, el Jordi Gost, el Jordi Pons, el Jordi Crosas i el David Rubio.

SIX IN TOWN

Dia de l’actuació: Dissabte 21 de maig

Horari: 23:50 H

Six in town a la 19a Festa Major Alternativa de Sant Boi

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: