The Capaces a la FMA

Hereus directes de les bandes més viscerals de l’escena estatunidenca (Poison Idea, GangGreen, The Dwarves, Zeke , New Bomb Turks…) i després de vint anys de carrera i més de 1000 concerts, The Capaces colpeja de nou amb “Zoetrope“, el seu setè Lp, produït per Filferro Records.

La seva explosiva i particular mescla de punk-hc old school i high speed r’n ‘r d’alt octanatge, els converteix en una banda única i un referent indiscutible en el seu gènere.

Al llarg dels deu talls que componen el seu últim treball, el remolí sonor habitual dona pas a la fúria controlada, i també, a la reflexió, en un àlbum que suposa un excitant viatge sense retorn, articulat de tal manera que resulta impossible no escoltar-ho de principi a fi.

” Zoetrope” és, en si mateix, una metàfora de l’existència, però és sobretot un disc amb l’emoció com a centre de gravetat.

The Capaces són la Martillo, el Cleve, el Jaba, el Sergi i el Sergio.


THE CAPACES

Dia de l’actuació: Divendres 20 de maig

Horari: 23:50H

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: