Les DJ’s de la FMA 2022

Cada nit tancarem la festa amb sessions musicals que ens faran moure els malucs, el peroné, la clavícula, el radi, els peus i tot el que vulguis moure.

Seguidament us les presentem

Dj Punxadiscos Android- DIJOUS A LES 01:00H | Punxant música des del 2010, estils així com: Indie, Punk Rock, Post punk, New age, reggae, ska, electropop, britpop etc… participant en varies fires de cervesa artesana, events diversos, bars i festes.
Des dels seus inicis musicals, va col·leccionant vinils i perdent-se en botigues a la recerca de rareses i novetats desconegudes.

DJ LA Niña Mai- DIVENDRES A LES 03:30H | Aventura musical del Caribe al África

DJ Ferry Tihista- DISSABTE A LES 03:30H | Nacido en Barcelona, amante de la música desde que tiene uso de razón. Es técnico de sonido e iluminación, entre sus aficiones esta la fotografía y tocar la guitarra. Con 15 años se compró la primera mesa de mezclas y desde los 16 ha estado pinchando en fiestas privadas y eventos varios pinchando diferentes géneros musicales.

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: