Cabaret de la FMA

Diumenge a les 19 h començarà el ja tradicional Cabaret de la FMA, però com cada any, és ple de sorpreses i actuacions diverses que ens faran gaudir la cloenda de la 19a Festa Major Alternativa de Sant Boi.

AMB LA PRESENTACIÓ DE ROI BORRALLAS
Després d’anys estudiant en les millors escoles de talents (sense gaire èxit) Roi Borrallas està preparat per a acompanyar al públic en aquest espectacle.
Humor, complicitat amb el públic i morro, molt de morro. Aquestes són les virtuts d’aquest còmic que triomfarà o farà el ridícul en l’intent.

ESPECTACLE WILL YOU MARRY ME? DE LA
@cia_derecha_izquierda

Ella és dolenta. Ell és burro. Elll es vol casar. Ella no.
Així és la història d’aquests dos personatges, que sembla que no tinguin res a veure l’un amb l’altre, però en el fons tenen molt en comú (tot i que ella no ho digui, i ell no se n’adoni).
Són dues persones que arriben amb ganes de ser ells mateixos.
Sinceritat, simplicitat…, Només ganes d’estar, de ser…, i de compartir totes les seves emocions amb el públic.

UN SHOW DE CLOWN A CÀRREC DE
@chiringuitoymaluco

Chiringuito Guaycán i Maluco Beleza, clowns guanyadors d’un Òscar, un Grammy d’or, una gavina de plata i una cara contenta de la professora.

I ELS MONÒLEGS DE BAIX FOR LAUGHT
Maria Lyona (@marialyona_)
Març Llinàs (@mars.llinas)
Raventós (@raventos_)
Irene Minovas (@ireneminovas)

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: