CORREBANDS DE LA FMA

DIJOUS 18 DE MAIG DE 19 a 21H

3 escenaris amb 3 bandes, 3 grups de públic i una entrada amb 7 tiquets de cervesa, un got, un regal i un entrepà per sopar.

Vine al nou CORREBANDS i gaudeix de la cultura popular, dels carrers del Barri Centre de Sant Boi i recuperem l’essència d’una les activitats més estimades de la FMA!

Com funciona EL CORREBANDS?

Compra la teva entrada i el DIJOUS 18 de maig vine a buscar el teu tiquet i regals per participar al CORREBANDS a les 18 h als Jardins de l’Ateneu Santboià.

De 19 h a 21h el públic ens separarem en 3 grups i anirem a gaudir de concerts de mitja hora repartits pels carrers i places del Barri Centre:

MATEO MATEOLIKA, TOMAYDAKA i ESCAMOT DEL BAIX
Tornarem juntes cap als Jardins de l’Ateneu fent ruta amb les grans Somsò Batucada.

Correba…NDS, Correbands… Correbands t’estimo!

A les 21 h, podràs recollir el teu entrepà i inaugurem la 20a Festa Major Alternativa! 

Per participar en el Correbands només es poden adquirir les entrades de forma anticipada. No hi haurà venda en taquilla el mateix dia.

Aquesta activitat és per a persones majors de 18 anys. 

Compra la teva entrada aquí

Comprar entradas para Correbands de la FMA Sant Boi https://core.entradium.com/widget_import.js
Advertisement

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: