Correbands amb Mateolika

DIJOUS 18 DE MAIG // A LES 19H // ESCENARI CORREBANDS

El món que ens envolta es mostra irresistiblement anecdòtic per no continuar cantat sobre tot això. De vegades des de la part més autobiogràfica i visceral i d’altres des de les més absurdes i irreverents, podem treure un somriure del major dels drames i plorar sense embuts davant l’alegria i la felicitat de l’ésser humà. Canta, crida, balla i reflexiona, i deixa’t portar per una guitarra endimoniada i un cap que mai diu el correcte i no obstant, no sembla equivocada…

En Mateo és un dels cantautors que més ens agrada i que sovint ens ha acompanyat a la FMA. Si encara no l’heu escoltat mai estem segures que us fliparà, si ja el coneixeu, sabem que allà estareu.

Per participar en el Correbands només es poden adquirir les entrades de forma anticipada. No hi haurà venda en taquilla el mateix dia.

Aquesta activitat és per a persones majors de 18 anys. 

Compra la teva entrada aquí

Advertisement

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: