TURISTA SUECA

DIJOUS 18 DE MAIG // A LES 22H // JARDINS DE L’ATENEU SANTBOIÀ

Mamarrachear para sobrevivir 💃🏻
Fan cançons per divertirse i riure de les seves propies raresses i peculiaritats,, perquè diuen que són un acudit i els hi encanta ser-ho.

Turista Sueca és una intersecció entre música i l’humor, on la sàtira és la seva arma principal. El projecte va néixer d’un joc entre amics que va anar prenent forma quan ens vam posar a escriure i produir les nostres cançons. Des d’Amigas con Barco fins a Modernos de Barrio, passant per Calcetín Perdido, han après una barbaritat, i segueixcontinuen aprenenten aprenent per fer més i millor música. Totes les cançons estan escrites, autoproduïdes i gravades casa seva (són autodidactes i força arreglats). Defineixen el seu estil com a electro-mamarratxo: un corrent que beu de grups com Les Bistecs, La Ladilal Rusa, Putochinomaricón o Putilatex, donant ritmes electrònics a lletres que posen un focus sarcàstic sobre estereotips i elements de la vida quotidiana.

Advertisement

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: