Activitats familiars

DIVENDRES 19 DE MAIG // A LES 17:30H // JARDINS DE L’ATENEU SANTBOIÀ

En aquesta 20ena FMA, amb la proposta d’Activitats familiars, volem continuar oferint experiències i oportunitats d’aprenentatge per a les criatures i les seves famílies. Volem donar l’oportunitat a la canalla perquè ocupi i habiti l’espai públic i que gaudeixi d’un espai lúdic on conviure i compartir amb altres persones; un espai pensat per elles i per a elles.
Aquest any s’ha dissenyat una proposta amb la intenció d’incloure la infància àmpliament, amb propostes diverses que s’adeqüen a les diferents edats. També volem crear un espai on, a poc a poc, treballem per entendre la diversitat i la coeducació com una oportunitat d’enriquir la nostra experiència a través del joc.
Les activitats començaran a les 17:30 h als jardins de l’Ateneu santboià, que es convertirà durant unes hores en un espai lúdic i d’experimentació:

17:30 RACONS (de 0 a 10 anys)
17:30 L’ESCAPE ROOM FAMILIAR AL CARRER
: “L’Herència del Bandoler” dinamitzat per les professionals d’Estrambòtic. 📜 (de 8 a 12 anys)
📋 Formulari d’inscripció de l’escape room https://forms.gle/zT7FLZPpY3C4QAf59

18:30 DINAMITZACIÓ AMB LANDRY

No faltarà tampoc un bon berenar saludable i una zona d’hamaques per descansar!

Advertisement

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: