MENDRA

DIVENDRES 19 DE MAIG // NIT DE CONCERTS A PARTIR DE LES 23H // JARDINS DE L’ATENEU SANTBOIÀ

Trio de composició tradicional (guitarra-sota-bateria) què tracten de donar un toc més melòdic al seu so emo/hardcore a la recerca d’un registre “autèntic”.

La banda catalana la integren des del 2016 Paula Olivé (veu i guitarra), Víctor “Pelusa” Álvarez (bateria i cors) i Sofi Martori (baix), tres amics que van començar tocant percussió, la flauta travessera i el violoncel respectivament fins que van canviar el clàssic pel rock. Paula i Sofi es vam conèixer a classes de cor a l’escola de música de Sant Feliu de Guíxols quan éren petites.

Precisament, l’aportació vocal de Júlia Olivé -gairebé un quart membre del grup a través de les seves fotografies- al single Camino bajo el sol és una de les principals novetats del segon disc de Mendra, publicat el 2021 a través de BCore Disc i altres segells amics. L’altra novetat és que aquesta és una feina que es pot «cantar»: «On és el scream de la Paula? Es va perdre. Potser tornarà algun dia».

Advertisement

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: