LES TESTARUDES

DISSABTE 20 DE MAIG // CONCERTS A PARTIR DE LES 23H // JARDINS DE L’ATENEU SANTBOIÀ

Les Testarudes són nou dones d’entre el 1996 i el 2003 que s’han trobat per un interès en comú: la presència femenina sobre els escenaris i la visibilització del seu treball tant en l’àmbit compositiu com artístic. Les Testarrudes és també un projecte musical de ska, reggae i rocksteady.

Aquest projecte vital neix davant la necessitat de crear un espai per a empoderar-nos dins el món de la música i ocupar el nostre espai i estils masculinitzats com són l’ska i el rocksteady. Els objectius que es marquen són els de visibilitzar la imatge de la dona damunt dels escenaris tant des del punt de vista de la formació com de l’arxiu bibliogràfic a l’hora de plantejar els blocs i el set-list i el d’oferir un espai d’aprenentatge i coneixement sobre les dones intèrprets i compositores en la cultura musical jamaicana i els orígens de les seves diverses ramificacions.

Advertisement

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: