CABARET DE LA FMA

DIUMENGE 21 DE MAIG // A LES 18H // JARDINS DE L’ATENEU SANTBOIÀ

Presentat per La Hoochie, ESPECTACLE AMB TAQUILLA INVERSA

L’Associació TuSí(K)Circ neix de la voluntat d’apropar la formació i cultura del circ a dos llocs ben diferents: Mèxic i el Vallès. L’associació vol donar resposta a tres necessitats detectades: aproximar el circ a la zona del Vallès com extraescolars; oferir un espai per creacions, residències i cabarets d’artistes de la zona; i finalment, com a projecte de circ social.

Cia Balusca presenta “ARA” (work in progres)

En un món, on la imatge i la possessió són més valorats que les mateixes persones, ens oblidem que les aparences enganyen.

ARA és relació humana expressada des del moviment, amb el circ, el teatre gestual i el pallasso com a elements d’expressió.

La realitat de dos personatges que comparteixen un món destruït on només queden ells. Un univers propi sense codis que defineixin, ni les relacions humanes ni la forma de viure.

“ARA” és brusc, directe i sincer. “ARA” és libertat.

Advertisement

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

A %d bloguers els agrada això: