Espais

La Terrasseta

L’entrada de l’Ateneu, és la Terrasseta. Una plaça de ciment de 314m2.

En aquest espai es solen organitzar esdeveniments de petit i mitjà format, com: assemblees, vermuts, petits concerts, dinars populars, cinema a la fresca, etc.

També és un espai de trobada i accessible per a qualsevol persona, independentment de si hi ha activitat programada a l’Ateneu.

La Caseta

La caseta és un edifici independent a l’estructura general de l’Ateneu. 

Tot i ser la zona més petita de tot l’Ateneu, La Caseta actualment és l’únic espai interior rehabilitat, per tant, una zona multifuncional i confortable. 

Amb una zona de magatzem, zona de barra, una zona interior coberta i una zona exterior no coberta, La Caseta dòna, a través d’una gran finestra, a la part de la Terrasseta.

És un espai que alberga diferents activitats de petit forma. És un espai de trobada ideal per a realitzar assembles, xerrades,  poesia, concerts acústics, grups de lectura, de costura, activitats infantils, tallers, etc.

Els Jardins

Els Jardins de l’Ateneu Santboià és l’antiga pista d’estiu.

Compten amb un magatzem, el bar, lavabos, l’escenari, els camerinos i es realitzen activitats de gran format i aforament, com la Festa Major Alternativa, grans dinars populars o concerts amb molt de públic.

A %d bloguers els agrada això: