Festa Major Alternativa de Sant Boi

ESCAPE CITY

Us agradaria fer de detectius? Necessitem voluntàries per ajudar-nos a resoldre un cas de màxima importància que ha succeït a Sant Boi!! Sospitem d’algunes persones i hem vist algunes pistes en diferents llocs del barri, però necessitem ajuda! Podreu aconseguir totes les pistes necessàries per resoldre el misteri? Si creieu que si, no dubteu aContinua llegint “ESCAPE CITY”

NO PASSPORT

Vuit artistes vinculades a Sant Boi ens mostren la seva visió de l’art i la vida. Després de tots aquests mesos tancades al taller o a casa, les seves obres venen a inundar els Jardins de l’Ate i ens obren la finestra al seu univers personal. No ens cal pasaport COVID per a aquest viatge,Continua llegint “NO PASSPORT”

Impro freak Show

La companyia IMPROSCRITOS tenen un show d’improvisació itinerant apte i adaptable a gran diversitat de públics i escenaris: IMPRO FREAK SHOW és un espectacle d’improvisació interactiu, amb ritme, amb un segell d’identitat propi, no existeix la quarta paret. El públic té un paper determinant, ja que decidirà quins són els gèneres cinematogràfics que vol veure, ens ajudarà enContinua llegint “Impro freak Show”

Surf and Fat

CONCERT DE SURF & FAT A LA FMA Format per les barcelonines Barbara Eisele (guitarra) i Maria Morell (bateria), Surf&Fat és la despreocupada expressió musical de dues amigues de la universitat unides pel so de bandes com Le Tigre, Stereo Total o Arctic Monkeys. Les seves inquietuds musicals les van portar a formar part de diverses bandesContinua llegint “Surf and Fat”

Cueva Mapache

CONCERT DE CUEVA MAPACHE A LA FMA Cueva Mapache és una banda de Barcelona d’influència rock’n’roll, pop i rockabilly. L’any 2019 van publicar el seu primer LP, “BRAVO” (autoeditat), de composició pròpia, amb lletres que assenyalen, des d’un punt de vista crític, certs aspectes que formen part del dia a dia, com ara els rols deContinua llegint “Cueva Mapache”

Sobretaula poètica amb PORTA ENDINS i DANIELO

SOBRETAULA POÈTICA AMB PORTA ENDINS I DANIELO L’Àngela Comajuncosas és una poeta de Sant Boi. Ha escrit els poemes de Porta Endins, un fanzin de poesia i il·lustració. Els seus versos són senzills i propers. Els seus poemes parlen d’escenes quotidianes que amaguen els monstres interns. L’acompanyarà el Danielo, un artista obert a la investigació personal iContinua llegint “Sobretaula poètica amb PORTA ENDINS i DANIELO”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

#FMAsantboi | #FMA2021
FMA de Sant Boi

La Festa Major Alternativa de Sant Boi és un espai lliure d’agressions.

Per una FMA lliure de violències masclistes, racistes i lgbtiq-fòbiques!

JUNTES SOM MÉS FORTES!! 

Vols estar al cas de les novetats de la FMA?

Introdueix aquí el teu correu electrònic i rebràs avisos cada vegada que actualitzem aquest apartat:

%d bloggers like this: