L’entitat

La missió
Promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

La visió
Esdevenir una entitat de referència pel que fa al seu model de gestió i dinamització cultural i social en l’àmbit local així com per la seva integració en xarxes nacionals i internacionals relacionades amb la cultura independent.
L’associació vol caracteritzar-se per la promoció del pensament i l’acció crítica tot esdevenint alhora altaveu de les necessitats i problemàtiques socials.

Les actituds i valors de l’entitat
L’entitat, l’Assemblea i les activitats que es desenvolupen a l’Ateneu Santboià es caracteritzen per les següents actituds:
Independent (autogestionada i assembleària)
Dinàmica i promotora
Crítica
Comunitària
Compromesa
Transparent i comunicadora
Sostenible
Feminista
Antifeixista

L’associació l’Ateneu Santboià vol desenvolupar la seva missió en coherència amb aquest llistat de valors entenent que la independència de l’entitat demana desenvolupar models d’autogestió i on l’assemblearisme ha de jugar un paper fonamental en els processos de pressa de decisions. La democràcia cultural esdevé quan els ciutadans son partícips de la producció de la cultura i quan alhora existeixen

Consulta el projecte de l’Ateneu Santboià:

Consulta el document de Règim Intern de l’entitat:

Consulta la GESTIÓ i organització de l’Ateneu

Fem xarxa: consulta les ENTITATS i col·lectius que formen part de l’Ateneu

Consulta els ESPAIS de l’Ateneu

A %d bloguers els agrada això: