Participa

SÒCIA DE L’ATENEU

Fer-te sòcia de l’Ateneu vol dir donar suport a la missió, visió i valors de l’entitat.         Tant l’assemblea com tots els projectes i activitats que organitzem són espais independents (autogestionats i assemblearis), dinàmics i promotors, crítics, comunitaris, compromesos, transparents i comunicadors, són sostenible, feministes i antifeixistes.                                                                                                                                        

Si et vols comprometre amb l’Ateneu Santboià, emplena el següent formulari amb les teves dades i fer el pagament de la quota anual de 5€.

Descarregat l’entrada digital que rebràs un cop hagi finalitzat la comanda per utilitzar-la com a carnet digital durant tot l’any, i podràs recollir o renovar el teu carnet físic el proper 23/04/2021 o venir-lo a recollir cada primer divendres de mes a La Caseta de l’Ateneu Santboià entre de 20 i les 22h.

*Els i les sòcies que mostrin reiteradament actituds de merda, perdran  els teus drets, així com l’adhesió a l’entitat

SIGUES SÒCIA ANUAL 2022-2023

INSCRIPCIÓ PER SER SÒCIA DE L’ATENEU

Si et fas sòcia de l’Ateneu, a part de donar suport al projecte de l’entitat, podràs:

  • Consumir a l’espai de La Caseta de l’Ate
  • Assistir a l’Assemblea General d’Amics de l’Ateneu 
  • Assabentar-te i participar de les activitats organitzades per l’Associació Amics de l’Ateneu o per alguna altra entitat dins l’espai de la Caseta de l’Ateneu
  • Gaudir d’avantatges i recompenses respecte d’altres usuàries no sòcies.

SIGUES ENTITAT SÒCIA 2022-2023

INSCRIPCIÓ PER ASSOCIAR LA VOSTRA ENTITAT O COL·LECTIU A L’ATENEU

Si la vostra entitat es fa sòcia de l’Ateneu, a part de donar suport al projecte de l’Ateneu, podreu:

  • Assistir a l’Assemblea General d’Amics de l’Ateneu
  • Assistir a reunions de coordinació de l’espai 
  • Fer us dels espais de l’Ateneu per a l’organització d’activitats pròpies i com a seu de l’entitat
  • Utilitzar i llogar el material tècnic

FES-TE SÒCIA D’UN DIA

Si no vols vincular-te anualment al projecte de l’Ateneu, podràs fer-te sòcia d’un dia per poder accedir de les diferents activitats que es realitzin dins l’espai de la Caseta de l’Ateneu Santboià. El registre i el pagament d’1€ s’efectuaran a la barra en el mateix moment.


L’Associació cultural de l’Ateneu Santboià és un espai de trobada i participació en el qual els socis i sòcies en són la principal raó de ser. 

Les sòcies de l’Ateneu són persones o entitats implicades en el projecte a partir d’una adhesió anual. Aquesta adhesió es materialitza fent una petita aportació econòmica (quota de sòcies) i estableix una sèrie de drets i deures per a ambdues parts.

El compromís i participació de persones i entitats és clau per a fer de l’Ateneu un espai obert a la ciutadania i per generar capital humà que dinamitzi l’espai i hi desenvolupi projectes i activitats programades.


A %d bloguers els agrada això: