Projectes

Estiu a l’Ate

Després de tant de temps aturades, per fi podem començar a programar a l’espai de la Terrasseta i de la Caseta de l’Ateneu Santboià. En aquest espai farem trobades, reunions, xerrades, jocs, tardes temàtiques, vermuts, cinefòrums, arts en viu, tallers… I totes les persones sòcies de l’Ateneu podrem assistir a les activitats programades! Encara noContinua llegint “Estiu a l’Ate”

Revetlla a l’Ate

El 23 de juny a partir de les 18 h i fins a les 1 de la matinada, podrem tornar a celebrar el Sant Joan, la nit del Foc, la nit de les Bruixes o la nit del Ros l’Ateneu Santboià. En aquesta revetlla especial hi haurà música variada, taules, cadires i estovalles perquè pugueu venir,Continua llegint “Revetlla a l’Ate”

ESCAPE CITY

Us agradaria fer de detectius? Necessitem voluntàries per ajudar-nos a resoldre un cas de màxima importància que ha succeït a Sant Boi!! Sospitem d’algunes persones i hem vist algunes pistes en diferents llocs del barri, però necessitem ajuda! Podreu aconseguir totes les pistes necessàries per resoldre el misteri? Si creieu que si, no dubteu aContinua llegint “ESCAPE CITY”

NO PASSPORT

Vuit artistes vinculades a Sant Boi ens mostren la seva visió de l’art i la vida. Després de tots aquests mesos tancades al taller o a casa, les seves obres venen a inundar els Jardins de l’Ate i ens obren la finestra al seu univers personal. No ens cal pasaport COVID per a aquest viatge,Continua llegint “NO PASSPORT”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

%d bloggers like this: