Projectes

Divendres de Caseta

Durant l’octubre del 2021 comencem a obrir La Caseta com espai de trobada social i cultural per a totes les persones i entitats sòcies de l’Ateneu. Comencem aquest divendres dia 8 a partir de 19h a 23h, per prendre alguna cosa, per proposar activitats i projectes, per compartir una estona i també podrem gaudir d’unaContinua llegint “Divendres de Caseta”

Estiu a l’Ate

Després de tant de temps aturades, per fi podem començar a programar a l’espai de la Terrasseta i de la Caseta de l’Ateneu Santboià. En aquest espai farem trobades, reunions, xerrades, jocs, tardes temàtiques, vermuts, cinefòrums, arts en viu, tallers… I totes les persones sòcies de l’Ateneu podrem assistir a les activitats programades! Encara noContinua llegint “Estiu a l’Ate”

Revetlla a l’Ate

El 23 de juny a partir de les 18 h i fins a les 1 de la matinada, podrem tornar a celebrar el Sant Joan, la nit del Foc, la nit de les Bruixes o la nit del Ros l’Ateneu Santboià. En aquesta revetlla especial hi haurà música variada, taules, cadires i estovalles perquè pugueu venir,Continua llegint “Revetlla a l’Ate”

ESCAPE CITY

Us agradaria fer de detectius? Necessitem voluntàries per ajudar-nos a resoldre un cas de màxima importància que ha succeït a Sant Boi!! Sospitem d’algunes persones i hem vist algunes pistes en diferents llocs del barri, però necessitem ajuda! Podreu aconseguir totes les pistes necessàries per resoldre el misteri? Si creieu que si, no dubteu aContinua llegint “ESCAPE CITY”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

%d bloggers like this: