Festa Major Alternativa de Sant Boi


La Festa Major Alternativa de Sant Boi és un esdeveniment independent i completament autogestionat impulsat organitzat per persones individuals i entitats de Sant Boi que creuen en la cultura feta des del poble i per al poble.

És un projecte que va néixer l’any 2004 per donar resposta a les inquietuds de diferents col·lectius de joves i entitats de Sant Boi que volien crear una alternativa cultural i social a la programació proposada per l’Ajuntament durant la Festa Major de la vila.

Des de llavors, una Assemblea oberta de persones i col·lectius, s’agrupen amb la finalitat d’organitzar tota una sèrie d’activitats amb un esperit popular i local. Amb vessant cultural i social, donant suport i potenciant els artistes locals i generant una alternativa en vers les formes de consum.

Actualment, el projecte s’impulsa des de l’Associació cultural de l’Ateneu Santboià i ha anat ampliant també la programació per a públics més diversos, consolidant com a proposta cultural fins a esdevenir clau i necessària a Sant Boi durant els dies de festa major.

Aquest any, 2022, celebrem la 19a Festa Major Alternativa del 19 al 22 de maig.

La Festa és i serà un espai lliure de violències masclistes, LGTB-fòbiques i racistes. Som feministes, antiracistes i antifeixistes i si ens toquen a una, responem totes!

A %d bloguers els agrada això: